Diensten

Schoonmaakbedrijf Tra is een allround schoonmaakbedrijf. U kunt bij ons terecht met al uw wensen op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, onderhoud en specialistische reiniging.

Wij bieden u de volgende diensten:

een raam wat gewassen wordt

Glasbewassing

Naast het traditionele glasbewassing werken wij ook met telescopische glasbewassing. Telescopische glasbewassing houdt in het wassen van glas met osmosewater tot een hoogte van 13,5 meter. Dit houdt in dat er geen ladder of hoogwerker aan te pas komt wat voor kostenbesparing en meer veiligheid leidt.

Met osmosewater bedoelen wij gedemineraliseerd water. Dankzij het 100% pure water dat overblijft wordt al het vuil op uw ramen en omlijstingen vlekvrij en streeploos verwijdert en gereinigd.

Maak een afspraak
iemand die aan het stofzuigen is

Schoonmaakonderhoud

Een trappenhuis en/of portiek heeft natuurlijk heel wat te verduren. Onderhoud is hierdoor noodzakelijk om voor een frisse en schone uitstraling te zorgen. Het is immers het visitekaartje voor u en uw bezoekers. Denkt u hierbij aan het wekelijks onderhoud van de openbare delen ( entree, lift, trappenhuis, souterrain etc. ). Onze kennis, ervaring en professionele materialen zorgen voor een schone en prettige leefomgeving.

Naast het onderhoud aan trappenhuizen en entreehallen zorgen wij ook voor kantooronderhoud.

Maak een afspraak
schoonmaakspullen

Spic & Span

Is het niet voor elke huurder of koper bij het betreden van een nieuwe of bestaande woning een ergernis om vuile ramen, toilet of keuken aan te treffen? Woningbouwverenigingen en makelaars zijn zich de laatste jaren steeds meer bewust van dit ongemak waardoor het begrip ‘Spic & Span’ ervoor zorgt dat nieuwe bewoners de sleutel pas overhandigd krijgt als de woning 100% ‘spic & span’ schoongemaakt is. De eerste zorg is hierdoor al weggenomen waardoor u meteen een schone woning betreedt.

Maak een afspraak
glazenwasser met een ladder

Reconditioneren van kozijnen en geveldelen

Na verloop van tijd gaan aluminium en kunststof kozijnen en geveldelen verweren en vervuilen. Schilderwerk zorgt vaak voor overlast en hoge kosten, waardoor het reconditioneren van kozijnen en geveldelen de ideale oplossing is om uw pand weer te laten stralen. Onze producten zorgen ervoor dat de kleur in kozijnen en geveldelen weer naar boven komen en voor een nieuwe glans zorgen die blijft.

Maak een afspraak

Indien u specialistische vragen heeft kunt u ons via het contactformulier uw vragen en/of opmerkingen kenbaar maken.